© Haber20Denizli 2022

MUHTARLARDAN BAŞKAN ŞEVKAN'A ZİYARET

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, makamına ziyarete gelen mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  en yakın mesai arkadaşları olarak gördükleri muhtarlarla görüşerek istişarede bulunduklarını belirtti.

 

Muhtarların en önemli çalışma arkadaşları olduğunu belirten Başkan Şevkan , "Amacımız her mahallesi yaşanabilir ve daha güzel biAcıpayam oluşturmaktır. Bu manada muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret ederek, zaman zamanda makamımızda görüşerek  fikir alışverişinde bulunuyoruz. Modern bir ACIPAYAM  için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi. Bizler ACIPAYAM BELEDİYESİ  olarak her sokaktaki, her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm üretiyoruz. Bu manada muhtarlarımız bizim mahallerdeki elimiz, kulağımız, kısacası en önemli çalışma arkadaşımızdır" şeklinde konuştu.

 

Muhtarlar ise gerçekleştirdikleri  ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER