© Haber20Denizli 2022

MÜSİAD YENİ YÖNETİM KURULU İLE BİR ARAYA GELDİ

MÜSİAD Denizli Şubesi 22. Olağan Genel Kurulundan oluşan Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekili Şahin Tin, ve üyeler katıldı.

MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, ‘MÜSİAD her geçen gün daha da güçlenen büyük bir aile. MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’ın katılıyla 22. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yeni dönemde yönetim kurulu üyelerimizin de desteği ile hem şehrimiz hem de ülkemiz için yapacağımız çalışmaların hayırlı olmasını temenni ediyorum. ‘

‘Bütünsel kalkınma, ancak başarılı bir bölgesel kalkınmayla mümkündür. Bu noktada MÜSİAD şubeleri kurdukları güçlü ticaret ağları ve bulundukları şehirlerin ticaret ve ekonomik hayatına katkı yapmak için tüm gücüyle yorulmadan çalışmaktadır. 2019-2020 döneminde bölgemizde ve ülkemizde üyelerimizin faaliyette bulundukları iş alanları ile ilgili sektörel toplantılar, sempozyumlar ve bölgesel ticaret toplantıları yaparak üyelerimizin ticaretini artıracağız. Üyelerimizin birbirini tanıması, ticaretinde öncelik olarak MÜSİAD üyelerini tercih etmesi için üyeler arası diyaloğu arttırmak ve MÜSİAD üyeleriyle birlikte çok ortaklı şirket çalışmaları yapılacak. İlimiz ve bölgemiz için sorunlar ve çözüm önerileri konusunda üyelerle geniş kapsamlı istişare toplantıları düzenlenecek, sonuçları ilgili kurum ve kuruluşlara iletilecek ve takipçisi olunacak.

Erdemli, entelektüel, ahlaklı ticaret konusunda hassas genç işadamlarının yetişmesi için Gençlik Kurulumuza bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteğimiz devam edecek.

Gelecek dönemde hem ülkemiz hem şehrimiz açısında yeni pazarlar bulunması ve pazarların genişletilmesi için yurtdışı gezi ve fuarla önceliğimiz olacak. Dünya’nın neresinde olursa olsun yakalanabilecek fırsatlar için sürekli olarak tetikte olacak, üyelerimizin o bölgeye erişmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. ‘’

11.000’i aşan üyesi ile MÜSİAD, 60 bin işletme ile 2 milyon 216 bin kişiye istihdam sağlamaktadır. Üretimi ve istihdamı artırmak için yapılacak çalışmalar önceliktedir.

MÜSİAD YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

MEHMET AKGÜN

ENGİN BOYACI

HAKAN ŞİRİN

MUHARREM KILCI

CEMAL IŞIK

MUSTAFA SEMERCİ

YUNUS ÇİFTÇİ

ERDAL OTÇU

HASAN GÜRLESİN

ALİ İHSAN KESKİN

SALİH ATICI

SEMİH SELÇUK ARKAN

BURHAN ARMUTCU

VELİ CENGİZ

OSMAN KABALAY

MEHMET ALİ COŞKUN

SAMİM TEFE

CANAN BİLTEKİN

ÜLKÜ EMER

KÖKSAL GÜNER

MUSTAFA KABUKCU

MUSTAFA SAİD DEMİR

MUHİTTİN KARAMAN

MUHAMMED SAMİ TURAL

SÜHA YAĞCIOĞLU

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER