© Haber20Denizli 2022

Mustafa Şevik, Pazaryerini Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Yenicekent mahallesinde bulunan pazar yerinde tezgahları tek tek dolaşarak ziyaret etti.

Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmaları kapsamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yenicekent mahallesinde bulunan pazar yerinde esnaflara hayırlı işler dileyerek, alışveriş yapan vatandaşla sohbet etti.

Pazar yerindeki esnaftan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, “31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Cumhur İttifakımızın adayları ile birlikte pazar esnafımızı ziyaret edip, hayırlı işler dileyip istek ve taleplerini dinledik. İnşallah seçimlerden sonra vatandaşlarımızın teveccühü ile görevimize gelirsek vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye de devam edeceğiz. Buldan'a hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizlere desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm değerli hemşehrilerime teşekkür ederek sevgi ve muhabbetlerimi sunarım.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, pazar yerindeki kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER