© Haber20Denizli 2022

MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUK NASIL YETİŞTİRİLİR ?

Pamukkale Kaymakamlığı Proje Ofisi koordinesinde Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde Eğitim Bilimci Yazar Dr. Özgür BOLAT tarafından Öğretmenlerimize ve Velilerimize “Mutlu ve Başarılı Çocuk Nasıl Yetiştirilir?” konulu konferans verildi.

Konferans öncesinde Dr. Özgür BOLAT Kaymakam BALCIOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi sahibi oldu. Pamukkale Kaymakamlığının çalışmalarında desteklerini esirgemeyeceğini ifade etti.
 
Konferansa, Kaymakam Hayrettin BALCIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Arif TOKMAK ve 2.000’i aşkın öğretmen ve veli katıldı.
Konferansın açılış konuşmasını yapan Kaymakam BALCIOĞLU, Proje Ofisince yürütülmekte olan “Pamuk Kalpler, Yetim ve Öksüz Öğrencilere Destek Projesi, Tütün Bağımlılığı, Teknoloji Bağımlılığı ve Bütçe Yönetimi” projeleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Pamukkale eğitimcilerinin ve velilerinin farklı olduğunu her platformda dile getirdiğini belirterek salona sığmayan kalabalığı görünce bu düşüncesinde yanılmadığını bir kez daha anladığını ifade etti. Dr. Özgür BOLAT’ı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, en kısa sürede tekrar kendisini aramızda görmek istediğini belirtti.
 
        Dr. Özgür BOLAT vermiş olduğu konferansta;
konularında katılımcıları bilgilendirerek öğretmen ve velilerimizin sorularını cevapladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER