© Haber20Denizli 2022

NE ASKERLİKTEN KAÇTI, NE BEDELLİ YAPTI

Çameli Belediyesi Başkanı Sayın Cengiz Arslan, vatani görevini tamamlayan oğlu Atalay Arslan için karşılama merasimi düzenledi.

Çameli Belediye Başkanı Sayın Cengiz Arslan'ın oğlu Atalay Arslan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Şırnak İlinde 12 ay vatani görevini tamamlayarak askerliğini bitirdi.Askerden gelmesi üzerinde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, oğlu için Çameli'de tüm yakınlarına asker yemeği verdi.

Çameli'de gelenek hale gelen asker karşılama töreninde Çameli'nin İmamlar mahallesinde karşılanan başkan Arslan'ın oğlu Atalay Arslan; ailesi, arkadaşları ve sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.Arabadan iner inmez sevgiyle karşılanan Atalay Arslan'ın ailesi ile karşılaşmasında duygu dolu anlar yaşandı.

Ardından baba ocağına gelen Atalay Arslan için, Yunuspınar Mahallesinde evlerinin önünde yemekli mevlüt okutuldu.

Yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Atalay Arslan,''Duygu dolu olduğunu, vatani görevini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını''dile getirdi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan: ''Oglum Aslanlar gibi Askere gitti. 12 ay boyunca vatanını bekledi, Namus borcunu ödedi.Eşim ve Ailemiz ile mutluluyuz gururluyuz.Karşılama töreni ve yemekli mevlidimize katılan herkese teşekkür ederim.''dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER