© Haber20Denizli 2022

O İLÇEDE YENİ YOLLAR AÇILIYOR

İlçenin geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Acıpayam Belediyesi, ilçe halkının refahını yükseltecek çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Ören mahallesinde ham yol çalışmaları gerçekleştiriliyor.Yaklaşık 2 kilometre yol açma çalışmaları yaptıklarını ifade eden  Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, devam eden  yol açma  çalışmalarını yerinde inceledi.

Ören mahalle muhtarı Ramazan Sağun ve mahalle halkı ile çay sohbeti yapan Başkan Şevkan’a mahalle halkı yapınla çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İnceleme sırasında bir açıklama da yapan Başkan Şevkan , " Burada yeni  yollar  açma çalışması yapıyoruz. Tabi pek çok mahallemizde yapmamız gereken işler var ama bunları sırası geldikçe ve alt yapı ihtiyaçları giderildikçe üst yapı ihtiyaçlarına doğru gidiyoruz. Burada da yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda bir yolun önce ham yol olarak oluşturulması için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ekiplerimiz tarafından zemin değişimleri yapılıyor.Şehirleşme hızına paralel olarak da bunları gerçekleştirmek durumundayız. İnşallah vatandaşlarımızın refahını, standardını onların isteklerini karşılayacak şekilde arttırmak istiyoruz" dedi.

Başkan Şevkan, çalışmalar sırasında hassasiyet gösteren mahalle halkına da teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER