© Haber20Denizli 2022

Ödüllü PUBG Turnuvası

Dünyada ve Türkiye’de son yıllarda hızlı bir yükseliş gösteren elektronik sporlar (E-Spor) arasında öne çıkan PUBG, her gün yüz binlerce online kullanıcı tarafından oynanıyor. Oyun dünyasının en sevilen oyunlarından olan PUBG turnuvasında kazanan takıma ödül verilecek.

1.OLAN TAKIMA ÖDÜL
Çameli Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenecek etkinlik ücretsiz olacak. Çameli Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen ödüllü PUBG Turnuvası'nda 1 gün boyunca kıyasıya rekabetin yaşayacak Turnuvada 1'inci olan takım oyuncularına ödül verilecek
OYUN BAŞLIYOR
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Her geçen gün gelişen dijital dünyada artık hayatımızda önemli bir yere sahip olan E-spor alanında gençlerimizi davet ediyoruz Yarışma için son Kayıt tarihi 25 Aralık 2020 E-spor etkinliği ile Gençlerimiz hem eğlenecek hem de kıyasıya oyun heyecanını yaşayacak Takımlar 4’er kişiden oluşacak ve bir yedek oyuncu bulundurabilecek. Bireysel başvuruların kabul edilmeyecektir. Ödüllü PUBG Mobile turnuvasına katılmak ve bilgi almak isteyenler 0544 329 4941 numaralı telefonu arayabilirler.
Başvuru sayısının sınırlı tutulacağı etkinliğe katılmak için acele etmek gerekiyor.
KAYIT İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN
https://chat.whatsapp.com/I1YSwl5V1oV9WMvx19g7QOWhatsapp
Çameli Gençlik Topluluğu Whatsapp Bağlantı Linkine yada 0544 329 4941 numarayı arayıp takım ismi ve oyuncuların ad ve soyadlarını bildirerek ön kayıt oluşturması gerekiyor.
Başvurular 25 Aralık 2020 Cuma Günü sona erecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER