© Haber20Denizli 2022

OFFROAD'UN DEVLERİ MERKEZEFENDİ'DE YARIŞACAK

Merkezefendi Belediyesi offroad pistinde bu yıl 27-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Merkezefendi Yarışları için geri sayım başladı.

Merkezefendi Belediyesi offroad pistinde bu yıl 27-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Merkezefendi Yarışları öncesi basınla buluşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Denizli halkını bu büyük gösteriye davet etti. Merkezefendi Belediyesi tarafından oluşturulan offroad pistinde bu yıl 3’üncü yapılacak olan Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak DENDOFF Merkezefendi Yarışları 27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Bu yıl gerçekleştirilecek yarışlar öncesi basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Denizlilileri Offroad yarışlarına davet etti. Basın toplantısına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü (DENDOFF) üyesi Kenan Özsoy, offroad ekibi ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Bu yıl 2.si gerçekleştirilecek olan yarışlara tüm Denizli halkını davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Offroad başta olmak üzere Merkezefendimize vizyon yaratacak, Merkezefendimize marka yaratacak tüm spor dallarını destekleyeceğimize söz verdik. Kenan beyle bu konuda görüşmelerimiz devam etmekte. Yine bunun drak pisti olarak da devamını getirmek istiyoruz. Bizler Merkezefendi’de sporun her dalını desteklemek istiyoruz ama yine böyle farklı spor dallarını Merkezefendi’nin yüzü olacak. Merkezefendi’ye marka yaratacak offroad gibi spor dallarını da Merkezefendimizde ortak akılla gerçekleştirmek istiyoruz.Bu anlamda offroad yarışları da bizim için çok önemli. Uluslararası olması anlamında da bizim için önemli. Bu konuda da desteklerimiz  devam edecek. En çok gelen sorulardan biri de bunun sürdürülebilirliği konusunda. Bu yarışlarımızda her yıl yapılmaya devam edecek. Yine 26 Nisan Cuma günü Bayramyeri Camii yanından halkımızı bilgilendirmek amacıyla da bir kortejimiz olacak. Ben buradan kortejimizle birlikte 27 Nisan mukavemet etabımız ve 28 Nisan seyir etabımıza bütün Merkezefendilileri, bütün Denizlilileri davet ediyorum. Çok güzel bir yarış olacak. Takip ettiğimiz kadarıyla hava şartları da çok iyi. Tabi vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte buraya davet ediyoruz. Seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu, mücadeleci bir yarış bizi bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER