© Haber20Denizli 2022

ÖĞ-DER’DEN OKUL MÜDÜRLERİNE MİLLİ ŞUUR DERGİSİ

Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) tarafından 3 ayda bir yayınlanan eğitim, ilim ve araştırma dergisi “Milli Şuur’un 56. Sayısı Denizli’deki bir çok Okul Müdürüyle buluşturdu.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanlığı tarafından birçok okul Müdürüne Milli Şuur Dergisi takdim edildi. ÖĞ-DER Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyonu Tanıtım Gönüllüsü Ekrem Çetin Milli Şuur Dergisi hakkında şu ifadeleri kullandı; Milli Şuur Dergimiz “Yaratan Rabb’inin Adıyla Oku” üst başlığı ile yayın hayatına devam ederek, Eğitim alanında önemli araştırma ve makaleleriyle milli ve manevi değerlerimizin ışığında Eğitim Camiasının istifadesine sunulmaktadır. 

Eğitim camiasının önde gelen isimleri ve araştırmacı yazarların “eğitim, maneviyat, kültür, tarih, dil” konuları başta olmak üzere günümüzün önemli meseleleri hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştıkları “Milli Şuur” takip edilmesi gereken,  zengin muhtevalı, süreli bir yayındır. Allah’ın izniyle Milli Şuur Dergimiz için Denizli’mizde girilmedik okul bırakmayacağız.    

Bir ülkenin imarında rol alacak nesillerin yetiştirilmesinde en büyük pay Okul idarecilerimize ve Öğretmenlerimize aittir. Bu yüzden Milli Şuur Dergimiz büyük bir önem arz etmektedir. Önce Ahlâk ve Maneviyat prensibi doğrultusunda nesillerin hayırlı nesiller olarak, Milli Şuur Sahibi olarak yetişmesi ÖĞ-DER olarak en büyük arzumuzdur.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER