© Haber20Denizli 2022

ÖĞRENCİLER TEMA VAKFI İLE “DOĞA EĞİTİMLERİ” ETKİNLİKLERİNDE

Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri TEMA Eğitim Programları kapsamında 25.02.2020 Salı günü okulda Doğa Eğitimleri ile ilgili 2 etkinlik gerçekleştirdi.

Etkinliğe Çameli TEMA Vakfı ilçe sorumlusu Canan Özcan, TEMA Vakfı Çameli Yönetiminden Çameli Orman İşletmesi Orman Mühendisi Kemal Dikilitaş, Çameli MTAL gönüllü TEMA doğa eğitimcisi öğretmeni Emine Sazak, TEMA gönüllüsü sınıfları 11/A ve 9/A sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri katılmıştır.

Katılımcılar ve öğrenciler tarafından “Mavi Gezegen ve Doğa Kâşifi” adlı etkinlikler yapılmış; öğrencilere Su döngüsü, Çameli içme su kaynakları hakkında sunum yapılmış, çevredeki ağaçlar hakkında okul bahçesinde bilgiler verilmiştir.

Okul Müdürü Kürşat YELLİCE "Etkinliğe katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize, TEMA Çameli yönetimindeki gönüllü doğa eğitimcisi öğretmenimiz Emine Sazak 'a, sınıf öğretmenimiz Ali GÜREL'e Sunum ve bilgilendirmelerinden dolayı Orman Mühendisi Kemal Dikilitaş'a ve TEMA ilçe sorumlusu Canan Özcan’a ilgilerinden ve katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER