© Haber20Denizli 2022

Öğrencilerle Birlikte Ebru Sanatı Yaptı

Atatürk Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni eşliğinde Ortaokul öğrencilerin yıl boyunca öğrencilerinin hazırladıkları çalışmalardan sergi düzenledi.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin tamamının katıldığı çalışmalarda yaklaşık 350 adet eser sergileniyor.

Hayri Dev Kültür Merkezinde düzenlenen serginin açılışını Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak,Çameli Beleidye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan,Çameli Garnizon Komutanı Hamza Çil,Çameli Emniyet Amiri Bilal Cingör İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun yaptı. Öğrencilerin hazırladıkları çalışmaları dikkatle inceleyen Çameli Kaymakamı İsmail Alsancak ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan çalışımalarla ilgili öğrencilerden ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan , öğrencilerimizin bir yıl boyunca yapmış oldukları eserleri sergilendi öğrencilerin güzel sanatların herhangi bir dalında mutlaka eğitim almaları gerektiğini ifade ederek, yapılan çalışmaların çocukların iç dünyalarını yansıttığını ve güzel resimlerin ortaya çıktığını, çocukları yeteneklerini geliştirecekleri alanlara yönlendiren öğretmenlerine ve okul yönetimine teşekkür ederim dedi.

Başkan Arslan ve Kaymakam Alsancak Öğrencilerle Birlikte Ebru Sanatı yaptı.

Ebru sanatının Osmanlı dönemine ait bir eser olduğunu vurgulayan Başkan Arslan Fırçayı aldı Öğrencileri ile birlikte ebru çalışması yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER