© Haber20Denizli 2022

ÖĞRETMENLER ONURUNA YEMEK VERİLDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce ilçede çalışan öğretmenler için yemek programı düzenlendi.

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 24 Kasım Öğretmenler Günü Programları kapsamında ilçede görev yapan öğretmenlerle düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin destekleri ile organize edilen Öğretmen Günü dolayısıyla gerçekleştirilen dayanışma yemeği, yoğun katılımla gerçekleşti. Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Uzun; 24 Kasım Öğretmenler Günü Haftası günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla başladı. Uzun Tüm öğretmenlerle tek tek ilgilenerek günlerini kutladı ve tüm öğretmenlerimizin azimli, özverili bir şekilde çalıştığını belirterek teşekkür etti.

Başkan Arslan; Öğretmenler, karanlığın sınırında bekleyen, cahillik siperlerine hücum eden, gençliğin düşmanı olan yıkıcı kuvvetlere karşı koyan, uyuşmuş ruhları uyandıran, yıllar sonra kendisini kutlamak için parlayacak ışıkları yakandır. Öğretmenlik sevgidir, hoşgörüdür, sabırdır. Bizde Belediye olarak, Kaymakamlık olarak, Hükümetimiz olarak vekillerimiz, Büyükşehir Belediyesi olarak okullarımızın yapılmasında açılmasında 6 yılda gerçekleşen açılan okullar ve üniversitemiz diğer boyutlarıyla da güzel bir noktaya geldiğimizi düşünüyoruz, 7 yıl önce Çameli Çok Programlı Lisesi vardı, şimdi diğer okullarımızı ilçemize kazandırdık. Daha yolun başındayız çocuklarımıza güzel bir gelecek sağlamak için biz her türlü desteği vererek ve sizlerin de öğretim alanında güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyorum, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününüzü kutlarım, dedi.

Kaymakam Didem Dinç Özay; Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın ve gücünü sevgiden alan dünyanın en kutsal mesleklerindendir. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızı yarınlara hazırlayan ve onların yetişmesinde tüm zorluklara rağmen fedakarca, vefakarca çalışan öğretmenlerimiz her türlü takdire fazlasıyla layıktırlar. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü bir kez daha kutluyorum, dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER