© Haber20Denizli 2022

OKUL AİLE BİRLİĞİ SEÇİMİ YAPILDI

Denizli’nin Çameli ilçesinde bulunan Atatürk ortaokulunda 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı okul Aile birliği genel kurulu seçimi yapıldı.

Gerçekleştirilen genel kurul seçiminde yeni başkan Abdülmelik Akkan olurken, seçimin yanı sıra veli toplantısı da gerçekleştirilerek öğretmenler, öğrencilerin genel durumları, not bilgileri ve davranışları ile ilgili olarak velilere bilgiler verdi.

Okul binasında düzenlenen toplantı, açılış ve yoklama, divan teşekkülü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Bekir Özdemir gündemle ilgili konuşmasının ardından Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Abdülmelik Akkan tarafından yönetim ve denetim kurulları faaliyet raporlarının okundu ve ibra edildi. Daha sonra yeni yönetim ve denetim kurullarının seçimi yapıldı. Yeni yönetim kurulu, Abdülmelikk Akkan ,Sevil Ongun,Evrim Keser,Yaşar Tekin,İsa Yıldırım oluştu.

Seçilen Okul Aile Birliği Başkanı Abdülmelik Akkan ''Ortaokulunun eğitim kalitesinin yükseltilmesi için destek veren, katkı sağlayan öğretmenlerimiz, okul yönetimimiz, Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Çameli Belediye Başkanlığımız, Çameli Kaymakamlığımız ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah utandırmaz, hayırlı hizmetler nasip eder inşallah” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER