© Haber20Denizli 2022

OKUL-SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZA TÖRENİ

2023 MESLEKİ EĞİTİM VİZYONU KAPSAMINDA OKUL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ İMZA TÖRENİ ÇAMELİ MTAL'DE GERÇEKLEŞTİ

Protokol imza töreni 27/06/2019 Perşembe günü saat 10:00'da Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde; İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ Başkanlığında, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ARSLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat UZUN, Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Hasan ACABOĞA, Ahmet ÖLÇER, Çameli MTAL Okul Müdürü Kürşat YELLİCE ve 15 sektör temsilcisi (Cengiz ARSLAN, Fettah ÖZDEMİR, Ali DURU, Hamit TUNCER, İlyas SOYSAL, Ramazan SÖNMEZ-Şükrü HORATA, Recep GENCER, Mehmet AKDAĞ, Halim AYTEN, Arif YILDIRIM, Zekeriya ACAR, Fatih MADEN, Nuri BAĞ, Hayri YILMAZ) katılımları ile yapılmıştır.

Tören Okul Müdürü Kürşat YELLİCE'nin açılış konuşması ile başladı. YELLİCE "Okuldaki alan ve dallar, 2023 Mesleki eğitim vizyonu kapsamında yapılan mesleki tanıtım ve yönlendirme çalışmaları ile paydaşlar ile yapılacak çalışmalar" hakkında bilgi verdi. Sonrasında İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ başkanlığında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat UZUN, Çameli MTAL Okul Müdürü Kürşat YELLİCE ve ilgili sektör temsilcisi ile protokol imzalandı.

Yapılan Protokoller ile Çameli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine;
- Alan öğrencilerine beceri eğitimi ve staj imkanlarının sağlanması.
- Okulumuza temrinlik malzeme sağlanması.
- Personel istihdamında mezun öğrencilere öncelik verilmesi.
- Eğitim ortamlarının iyileştirilmesi.
- Sosyal etkinliklere destek sağlama.
- Kariyer günleri düzenlenmesi.
- Ulusal ve uluslararası projelere destek olunması.
- Üniversite sınavını kazanan en yüksek puanlı öğrenciye burs verilmesi.
- Ahilik kültürümüze uygun okul etkinliklerinin düzenlenmesi. 


İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN, Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN, İlçe Kaymakamı Sayın Didem DİNÇ; Protokol töreninin hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçenlere ve okula destek veren tüm sektör temsilcilerine teşekkür ettiler.

Okul Müdürü Kürşat YELLİCE "Protokol İmza töreninin gerçekleşmesinde okulumuzu destekleyen sektör temsilcilerimize, çok çok teşekkür eder, maddi ve manevi desteklerinden dolayı İlçe Şube Müdürlerimiz Hasan ACABOĞA-Ahmet ÖLÇER'e, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat UZUN'a, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz ARSLAN'a, İlçe Kaymakamımız Sayın Didem DİNÇ'e saygı ve sevgilerimizi sunarız." Dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER