© Haber20Denizli 2022

'ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM' FİLMİ İLE BOMBA GİBİ GELİYORLAR

Bkm Film Yapım Amiri Zafer Barışkaya bir dizi ziyaretler ve Çekimleri devam eden Öldür Beni Sevgilim sinema filmi mekan belirlemesi için Çameli İlçesini ziyaret ederek. Başkan Arslan’ı ziyaret gerçekleştirdi.

Bkm Film Yapım Amiri Zafer Barışkaya Gerçekleşen ziyarette, Başkan Arslan’a film hakkında bilgi verdi. Seda Bakan ve Murat Boz’un baş rollerini paylaştığı Öldür Beni Sevgilim ile beyazperde ‘de boy gösterecek. Çameli’nin eşsiz atmosferinin filmin konusu ile büyük bir bütünlük kazanacağını belirtti.

Çameli’nin sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikler, iklim koşullarının özellikle sinema sektörünce değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Başkan Arslan Çameli başlı başına bir doğal film platosu. Bu noktada yerel yönetimlere düşen görev bu tip çalışmaları desteklemek, yol açıcı olmak" dedi ve Sinema Filminin çekimlerin bir bölümü Çameli İlçesinde çekileceğini dile getiren Başkan Arslan sanatın her dalının değerli olduğunu ve bu güzel filmin bir bölümün Çameli’nde çekileceğinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Arslan Bkm Film Yapım Amiri Zafer Başkaya’ya bundan sonra ki gerçekleştireceği projeler ve filmler için de başarı dileklerinde bulunarak . nazik ziyaretlerinden teşekkür ederek, başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER