© Haber20Denizli 2022

ORTAK SEVDAMIZ KALE SLOGANI İLE YOLA ÇIKTIK

Cumhur İttifakı Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, Kale ilçesi Çarşı meydanında, Kaleli vatandaşlarla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen mitinge Denizli milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP MKYK üyesi Gülay Özcan, Kale Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Mitingde konuşma yapan MHP MKYK üyesi Gülay Özcan, ‘’ Biz MHP olarak Kale Belediye Başkanımızın yanındayız. Bizim İttifakımız sadece siyasi bir birliktelik değildir. Bizim ittifakımız açık açık yapılmış bir ittifaktır. Gizli ittifaklar değildir. Kaleli hemşerilerim 31 Mart’ta bekamıza sahip çıkalım. Bizler gönül birliği yaptık. Değerli hemşerilerim Kale Belediye Başkan adayımızı Kale’de 31 Mart’ta belediye başkanı yapalım. Cumhur İttifakı 31 Mart’ta bir tarih yazacaktır. Ben Cumhur İttifakı adaylarımıza gönülden başarılar diliyorum. Kale ehline emanettir.’’ dedi.

Cumhur İttifakı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Salih Sağınç, ‘’Kale’mizin 32 mahallesinden gelen 20 bin nüfusumuz düğünümüze hoş geldiniz. Düğünümüz diyorum. Çünkü burayı düğün meydanına çevirdiniz. Yarın Kale için önemli bir seçime gidiyoruz. İnşallah vereceğiniz kararla, Cumhur İttifakı’nın altına basacağımız mühürle önümüzdeki 5 yıl hizmet destanlarının yazılacağı 5 yıl olacaktır.’’

‘’Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu gönül birlikteliğine Kale olarak bu gönül birlikteliğine vermiş olduğunuz destekten dolayı tebrik ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda durmayacağız, koşturmaya devam edeceğiz. Kale’mize güzellik katmaya devam edeceğiz. Durmadan çalışacağız. Durmadan koşturacağız. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Gönül gönüle olmayı nasip etsin. Biz bu yola ORTAK SEVDAMIZ KALE sloganı ile yola çıktık. Bundan sonra durmak yok yola devam. Durmak yok koşmaya devam. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yarın sandıklara gidip hep birlikte tek ses tek yürek olarak Cumhur İttifakı’mızın bayrağını Kale’mize dikelim.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER