© Haber20Denizli 2022

OSB’DE FUTBOL HEYECANI BAŞLIYOR

Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüz tarafından bu yıl 17.'si düzenlenen OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Grubu müsabakaları Ağustos ayı içerisinde başlayacaktır.

Geçtiğimiz sezon tek grup halinde oynanmaya başlanan OSB Süper Ligi, bu yıl 12 takımın katılımı ile gerçekleşecektir. 

Ligdeki takımlarımız; AFZ Gelişim Tekstil, Atateks Tekstil, Atlas Boya, Bereket Enerji, Deniz Tekstil, Gamateks Tekstil, Gökhan Tekstil, Kaynak Dokuma, Tan Tekstil, Uğurlu Oto Cam, Uğurlular Tekstil, Uspar Tekstil.
 
Ağustos ayı içerisinde başlayacak olan turnuva için takımların hazırlıkları devam etmektedir.
 
Yükselme grubu maçları için 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü son katılımın gerçekleşeceği yükselme grubunda ise katılım sayısına göre iki ya da üç grup halinde turnuvanın yapılması bekleniyor. Yapılacak turnuva sonunda üç takım bir üst lig olan Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecektir. 
 
Bölge Müdürümüz ve Futbol Tertip Komitesi Başkanımız Ahmet TAŞ, “İş yaşamının zorluklarını bir nebze olsun unutturmak adına hayata geçirdiği sosyal faaliyetlerden en önemlilerinden biri futbol turnuvası. Bu yıl 17'incisini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizler firmalar arasında dostlukları pekiştirmek ve yeni dostluklar kurulmasına vesile olmak amacıyla bu yola çıktık. Geçen süre içerisinde de bu amacımıza ulaştığımızı görüyorum. Turnuvamıza ilgi her geçen yıl artıyor. Turnuvamıza katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum.” dedi.
 
Yükselme Grubu kura çekimi1 Ağustos 2019 Perşembe günü, saat 10.00’da Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 
 
Turnuva Denizli OSB Spor Tesislerinden yapılacaktır. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER