© Haber20Denizli 2022

Özkan’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayımladı.

Özkan mesajında şu ifadeleri kullandı; “Bayramlar; sevgi, kardeşlik, barış, dayanışma ve paylaşma gibi değerlerin tezahür ettiği ilahi armağandır.

Özellikle Kurban Bayramı; cömertliktir, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar hatırlanmasıdır.

En önemlisi de Kurban, Allah’a, kardeşlerimize ve kardeşliğe yakınlaşmadır.

Böylesi müstesna günlere bizleri kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. 

Bayramların manevi ruhuyla aziz milletimiz; iyi günde, kötü günde birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk hareket edebilmektedir.

Nitekim bu birlik ve beraberlik sayesinde karşılaştığımız her saldırıyı, darbe girişimini, kurulan tuzakları, küresel salgını bugüne kadar bertaraf ettik. Ve bundan sonra da bertaraf edeceğiz!

Yeter ki biz BİR olalım, İRİ olalım, DİRİ olalım, KARDEŞ olalım, hep birlikte TÜRKİYE olalım.

Bu vesileyle bayramın bizi biz yapan manevi ikliminin, her alanda aydınlık geleceğimizin müjdecisi olmasını diliyorum.

Filistin’den Suriye’ye, Güney Asya’dan Türkistan’a kadar dünyanın pek çok yerinde zulüm altında inleyen tüm mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını niyaz ediyorum.

Araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan dikkatli olmalarını, trafik kurallarına riayet etmelerini, bayram ziyaretlerini de maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirmelerini istirham ediyorum.

Bu duygularla; Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyor, Bayramın gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. ”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER