© Haber20Denizli 2022

POWERBANK ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Denizli ili Pamukkale İlçesinde bulunan Mustafa Ünal’a ait bir evde 20 bin mAh kapasiteli Power bank (taşınabilir sarj aleti) biranda alev topuna döndü.

Edinilen bilgiye göre olay, Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kervansaray Mahallesi’nde yaşandı. Bugün öğle saatlerinde sosyal medyada yaşadığı olayı anlatan Mustafa ünal adlı vatandaş powerbankin patladıktan sonraki halini paylaştı.

Mustafa Ünal’ın evinde 20000 kapasiteli garantili olan ve henüz bir yıldır kullanılan Powerbank, masanın üzerinde bir anda alev aldı. Powerbank’inin evin içerisinde alev aldığını gören Mustafa Ünal, yanan powerbank’i eliyle alarak pencereden dışarıya attı. Bahçede 1.5- 2 metre alevler fışkıran powerbank’in tamamen yandığını gören Ünal, neye uğradığını şaşırdı. Powerbanki elinde tutarak dışarıya atan Ünal'ın elinde küçük yanıklar oluştu.

Mustafa Ünal, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

''Biraz önce Xiomi marka 20.000 ma kapasiteli power bank masamın üzerinde birden alev aldı ve hemen elimle pencereden attım. Bahçede 1.5 - 2 metre alevler fışkırdı ve tamamen yandı, daha 1 yıllık bir üründü yani garantideydi ama ucuz yırttık şükür. Genelde arabada torpidoda duruyordu, arabayı yakabilirdi, evi yakabilirdi ve en önemlisi beni veya birini yakabilirdi. Verilmiş sadakamız varmış şükür ucuz yırttık. Ellerimizdeki telefonlar da dahil bu tür pil düzenekleri hazır bomba, çocuklarınıza söyleyin telefon özellikle şarjda iken hala oynamaya devam ediyorlar. Allah korusun.''

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER