© Haber20Denizli 2022

Şampiyon Denizlispor Kupasını Aldı

Spor Toto 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Denizlispor, şampiyonluk kupasını aldı.

Denizli Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilen etkinlikte Denizlisporlu taraftarlar, elde edilen başarıyı kutlarken, futbol takımı da şampiyonluk kupasına kavuştu. Düzenlenen törende ilk olarak kulüp çalışanları isimleri anons edilerek sahneye çağrılırken, sonrasında oyuncular tek tek davet edildi. 

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, futbolculara, teknik heyete madalyalarını verdikten sonra şampiyonluk kupasını takım kaptanı Mehmet Akyüz'e verdi. Denizlispor'un Spor Toto 1. Lig 2018-2019 sezonu şampiyonluk kupası takdim edildi. 

 
 
Videoyu Oynat
 
Denizlisporlu futbolcular, şampiyonluk kupasıyla büyük sevinç yaşadı. 

Oyuncular, şampiyonluk kupasıyla sahaya inerek tribünleri gezdi ve taraftarları selamladı. Şampiyonluk kutlaması töreninde yerel şarkıcılar sahne aldı.

Şampiyonluk başarılarından gurur duyduğunu ifade eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, "Süper Lig özlemimizi nihayet sonlandırdık. Bu gurur sizin, bu sevinç sizin, doyasıya yaşayın. Biz göreve geldiğimizde takımımızı hak ettiği en üst noktaya taşıyacağımıza söz vermiştik ve bu uğurda çalıştık. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan siz Denizlililere sonsuz teşekkür ediyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER