© Haber20Denizli 2022

SANDIĞA GİDİN OYUNU BOZUN!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, halktan gizlenen kirli ittifaklara, kapalı kapılar ardından kurgulanan senaryolara rağmen, yerel seçimlerde milletin Cumhur İttifakı etrafında kenetleneceğine inandığını belirterek, “Bütün vatandaşlarımızdan 31 Mart Pazar günü sandığa gitmelerini ve kirli oyunları boşa çıkarmalarını istiyorum” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhur İttifakı’nın Anafartalar Mahallesi’nde düzenlediği mitingde konuştu. Bölge halkı, mitinge büyük ilgi gösterdi.

 

“AKIL ALMAZ BİRLİKTELİKLER KURDULAR!”

 

Türkiye’nin 31 Mart Pazar günü önemli bir seçim yaşayacağını ifade eden AK Partili Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “Cumhur İttifakı’na ve temsil ettiği ruha tahammülleri olmayanlar, kapalı kapılar ardından oyunlar tezgâhlıyorlar. Gizli ve kirli ittifaklar kuruyorlar. Efendilerinin talimatlarını uygulamak için akıl almaz birliktelikler içine giriyorlar. ‘Biz ülkücüyüz’ diyenler, sırtını PKK’ya ve onun uzantısı terör örgütlerine dayadıklarını açıkça ifade edenlerle aynı amaç için işbirliği yapıyorlar. Bir de utanmadan, Türkiye’nin bekası için son derece önemli olan bu seçimi milletimize sıradan gösterme gayretindeler. ‘Beka ile ne alakası var, muhtar, belediye başkanı seçiyoruz’ diyorlar. Bu seçimlerin sonuçlarının neleri beraberinde getireceğini halktan gizliyorlar. Kim ne derse desin, bu seçimler yerel yöneticileri belirlemenin çok ötesinde sonuçlara gebedir. Cumhur İttifakı’nın gücüne güç katması, Türkiye’nin bölgedeki ağırlığını pekiştirecek, bizleri bu ülke yönetiminden uzaklaştırmak, planlarını istedikleri gibi uygulamak isteyenlerin tekerine çomak sokacaktır” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKI’NA SAHİP ÇIKIN!”

 

Vatandaşlara, 31 Mart Pazar günü mutlaka sandığa gitmeleri çağrısında bulunan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Ülkemizin bekası üzerinde oynanan bu oyunların bozulması, kirli tezgâhların dağıtılması için vatandaşlarımızı sandığa gitmeye ve Cumhur İttifakı’na sahip çıkmaya çağırıyorum. Kürdistan hayalleri kuranlara, emperyalizme uşaklık edenlere, onların işbirlikçilerine öyle bir tokat atın ki; umutları yerle bir olsun. Türkiye’yi bölemeyeceklerini, Cumhur İttifakı ruhunun bu topraklarda kuşaklar boyu süreceğini görsünler” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER