© Haber20Denizli 2022

Sandıklı'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Sandıklı Meslek Yüksek Okulu ve Kredi Yurtlar Kurumunu ziyaret etti.

Kurum ziyaretleri kapsamında Başkan Saylık, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Sabriye Şahin ve Emine Gürel Uğurel ile Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okul Müdürü ve Sandıklı Meslek Yüksek Okul Müdür Vekili Doç. Dr. Bayram Turgut ile Kredi Yurtlar Yurt Yönetim Memuru Buket Tınaztepe'yi ziyaret etti.

Saylık ve Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut, Sosyal Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Sandıklı Meslek Yüksek Okulu'nda açılması planlanan bölümler ve okul ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Saylık'ın yüksek okul ziyaretinde, Sandıklı Meslek Yüksek Okul Müdür yardımcıları Mustafa Yeter ve Yunus Yılan da hazır bulundu.


- Minik öğrencilere yangın eğitimi

Sandıklı ilçesinde, itfaiye personeli tarafından yangın bilgilendirmesi yapıldı.

Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Özel Lale Bahçesi Anaokulu'nda 4-6 yaş gurubundaki 50 minik öğrenciye yönelik Sandıklı Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yangın konusunda eğitim verildi.

İtfaiye personeli, minik öğrencilere yangın çıkarabilecek yanıcı maddelerden uzak durmaları konusunda uyarıda bulundu.

Olası yangın anında ilk olarak itfaiyenin aranması gerektiğini belirten itfaiye personeli, daha sonra güvenli bir bölgede itfaiyenin beklenmesi gerektiğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER