© Haber20Denizli 2022

Sandıklı'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Sandıklı Devlet Hastanesinde iki doktor ve 1 anestezi uzmanının göreve başladığı bildirildi.

Sandıklı Devlet Hastanesinde yaklaşık bir hafta önce kardiyoloji uzmanı Dr. İbrahim Etem Dural, üroloji uzmanı Dr. Münir Ali Bilgehan, anestezi ve reanimasyon uzmanı Gökhan Kına, göreve başladı.

Hastane Başhekimi Dr. Hazım Bozca, sağlık alanında imkanlar dahilinde hastalara her zaman en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Bozca, hastaneye yeni gelen doktorları kutlayarak, "Hastanemize yeni atanan doktorlarımıza hoş geldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.


- Sandıklı Belediyesi fuarların aranan yüzü oldu


Sandıklı Belediyesi, 4 yıllık süre zarfında yurt içi ve yurt dışında organize edilen fuarların aranan yüzü haline geldi.

Son olarak 8. Antalya City Expo Şehircilik ve Teknoloji Fuarına katılan Sandıklı Belediyesi standı katılımcıların ilgisini çekti.

Antalya'da ANFAŞ City Expo’da açılan fuara Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl de katılarak, standa gelen vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, belediye başkanları ve protokol üyelerine ilçe hakkında bilgi verdi.

İlçenin tanıtımı adına bu tür fuarların önemli olduğunu dile getiren Çöl, "8. Antalya City Expo Şehircilik Fuarı, bilindiği gibi Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği koordinatörlüğünde çalışmalarını yürütmektedir. Bizler, ilçemizin tanıtımında katkıda bulunabilmek adına burada bulunuyoruz." dedi.


- Sandıklı’da öğretmen, öğrenci ve veliler kan bağışında bulundu


Sandıklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri, değerler eğitimi kapsamında düzenlenen proje çerçevesinde Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Okul Müdürü Ufuk Taşbaş, "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 'Mesleki Lise Öğrencilerimiz Aileleriyle Buluşuyor' projesi başlattık. Bu proje kapsamında daha önce ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerin evlerinin bakımını yaptık. Şimdi de aynı proje kapsamında öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerimizin destekleri ile kan bağışında bulunduk." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER