© Haber20Denizli 2022

Sandıklı'dan kısa kısa

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Sera Yatırımcıları ve Üreticileri Birliği (SERA-BİR) çalıştayı yapıldı.

SERA-BİR Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Yanmaz, programda yaptığı konuşmada, Sandıklı'ının teknolojik sera konusunda son zamanlarda adından söz ettirdiğini belirtti.

Sandıklı domatesinin ihracatın parlayan yıldızı olduğunu dile getiren Yanmaz, "Teknolojik sera yatırımcıları hiç şüphesiz Sandıklı'yı çok beğeniyor. Biz de yatırımcılarımıza elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Onun için burada yapılan bu çalıştayın çok verimli geçeceğini düşünüyorum." dedi.

Çalıştaya, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve çok sayıda yatırımcı katıldı.

- SANİMDER'den Konya gezisi

Sandıklı İmam Hatipliler Derneğince (SANİMDER) kadınlara yönelik Konya gezisi düzenlendi.

SANİMDER Başkanı Ramazan Ayyıldız, geziyle ilgili yaptığı açıklamada, "Konya gezimize yaklaşık 30 kadınımız katıldı. Oradaki tarihi ve kültürel yerleri görme, tanıma fırsatı yakaladılar. Bu tür gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- Öğrencilerden geri dönüşüm projesine destek

Sandıklı Bekteş Ortaokulu öğrencileri, ilçede yürütülen geri dönüşüm projesine destek verdi.

Öğrenciler, evlerindeki ve okullarındaki geri dönüşüme ve ekonomiye kazandırılmaya uygun atıkları topladı.

Okul Müdürü Türkay Turşucu, sosyal sorumluluk projesine destek veren öğrencileri tebrik ederek, en çok atık toplayan sınıfı pastayla ödüllendirdiklerini belirtti.




İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER