© Haber20Denizli 2022

Sen #evdekal Taze Süt Ürünlerini Biz Getirelim

Denizli’de faaliyet gösteren ve birçok vatandaş tarafından severek ürünleri tüketilen Sümer Süt Ürünleri, vatandaşların ‘evde kal’ kuralına uymalarını istedi ve ‘Sen #evdekal taze süt ürünlerini biz getirelim’ uygulamasını başlattı.

Denizli’de faaliyet gösteren ve birçok vatandaş tarafından severek ürünleri tüketilen Sümer Süt Ürünleri, vatandaşların ‘evde kal’ kuralına uymalarını istedi ve  ‘Sen #evdekal taze süt ürünlerini biz getirelim’ uygulamasını başlattı.

Sümer Süt Ürünleri, yeni tip koronavirüs (COVID-19) önlemleri kapsamında evlerinden dışarı çıkmayan Denizlili vatandaşlar için yardım eli uzattı. Sümer Süt Ürünleri yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Sümer Süt Ürünleri olarak bizlerde koronavirüse karşı tedbirlerimizi aldık. Dışarı çıkmayan müşterilerimizin evlerine paket servisimiz vardır. ‘Sen #evdekal Taze Süt Ürünlerini Biz Getirelim’ kampanyası başlattık ve müşterilerimizin siparişlerini özenle adreslerine zamanında ulaştırıyoruz. Sipariş vermek isteyen müşterilerimiz için WHATSAPP SİPARİŞ HATTI: 0533 424 6497 ve 0554 930 0237 üzerinden siparişlerini verebilirler.’’ İfadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER