© Haber20Denizli 2022

ŞEREF TURHAN KAPALI PAZAR YERİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ilçede Cuma günleri kurulan Serinhisar Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ilçede Cuma günleri kurulan Serinhisar Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret etti.
Pazar esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Adayı Şeref Turhan, vatandaşlarla sohbet etti. Esnafı önemsediklerini belirten Başkan Adayı Şeref Turhan, esnafların talep ve şikâyetlerini dinledi. 

Vatandaşların sık sık önünü kestiği ve hatıra fotoğrafı çektirmek istemesini ve esnafların meyve ikram etmesini Başkan Adayı Şeref Turhan, isteklerini kıramadı.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, istek ve şikâyetleri not aldırarak, ‘Teşkilatımız ile tek bilek, tek yürek halinde Serinhisar Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşlarımızın ve esnafımızın yanındaydık. Fırsat bulduğumuz her an ilçemizin farklı noktalarında çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görüyor ve ilgili notlarımızı alıyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olacağız.’’ 

Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’Güler yüzlü hizmet için bu göreve talibiz. Halkımızın güzel yarınları için gece gündüz demeden çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER