© Haber20Denizli 2022

SERİNHİSAR'DA NELER OLUYOR ?

Bilindiği üzere geçen hafta Pazar günü Cumhur ittifakı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 17 ilçede Ak parti, 2 ilçede MHP'li adaylar gösterildi.

Bilindiği üzere geçen hafta Pazar günü Cumhur ittifakı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. 17 ilçede AK Parti, 2 ilçede MHP'li adaylar gösterildi. Oysa açıklamadan önceki gün akşama kadar yayınlanan istisnasız bütün tahmin listelerinde 3 ilçenin MHP'li adaylardan oluştuğu belirtiliyordu. Serinhisar bütün tahmin listelerinde MHP olarak bildiriliyordu.

MHP'nin 4. ve  5. ilçeyi istediği ayrıca konuşuluyordu. Yani bütün siyaset bilenler konuşanlar Serinhisar'da MHP'yi bildiriyorlardı. Cumhur ittifakının kararı Serinhisarda MHP idi. Açıklamanın yapılacağı saatlerde Serinhisar Cumhur ittifakı taraftarları hep birlikte kahvelerde toplanmış MHP adayınının ilan edilişini bekliyordu. Aday HALİL ÖZTÜRK şehrin çok sevilen bir siması olduğu için diğer partilerden vatandaşlarda heyecanla toplanmışlardı.

 

Sonuç böyle olmayınca halk şok oldu. Şimdi şaşkınlık hala devam ediyor. Cumhur İttifakı taraftarları ittifakın hançerlenmesi olarak gördükleri bu sonucun kaynağını bulmaya çalışıyorlar ve bunu kabullenmiyorlar. 1 haftadan bu yana partili partisiz ilçe halkı ayakta.Kış gününde heryerde toplanılıyor. Sokakta ateşlerin etrafında toplanılıyor.
 

Görünen o ki Serinhisar bir demokrasi ateşinin etrafında toplanmış,ittifakın hançerlenmesine daha da önemlisi halkın isteğinin gözardı edilmesine karşı çıkmaya devam edecek.Belki demokrasi tarihimize geçecek bir sonuca ulaşacak.

 

Serinhisar tarih yazacak gibi duruyor..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER