© Haber20Denizli 2022

SERİNHİSAR MİTİNGİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Serinhisar Yenice Mahallesi meydanında gerçekleşen Serinhisar mitingi, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın katılımı ile büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Miting programına AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özcan, MHP MKYK Üyesi Gülay Özcan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, partililer ve çok sayıda Serinhisarlı vatandaşlar katıldı.

Miting öncesinde Serinhisarlı vatandaşlar ellerinde AK Parti bayrakları ve Türk bayrakları ile Serinhisar Seçim Koordinasyon Merkezi önünden miting alanına doğru büyük bir coşku ve heyecanla AK Parti şarkılarına eşlik ederek yürüdüler.

Mitingde konuşma yapan MHP MKYK üyesi Gülay Özcan, ‘’Biz MHP olarak bütün Cumhur İttifakı adaylarımızın arkasındayız. Cumhur İttifakı sadece siyasi bir birliktelik değildir. Cumhur İttifakı ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımızı gözeten bir beka beraberliğidir. Cumhur İttifakı 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonrasında Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılar karşısında yerli ve milli bir duruşun doğal sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Bizim ittifakımız sadece bir seçim ittifakı değildir. Türkiye’nin maruz kalacağı her türlü tehdide karşı sürdürülecek tarihi bir beraberliktir. İttifakımız kurulurken günlük siyasi çıkarlar yapılmamıştır. Parti çıkarları düşünülmemiştir. En önemlisi ortak bir duruş sergilenmiştir. Bu duruş bu kararlılık bu işbirliği Allah’ın izniyle Türkiye’yi lider ülke yapacaktır. Bizler birbirimize sahip çıktıkça güçleneceğiz. Yan yana omuz omuza olacağız. Birleştikçe güçlendiğimizi bizi seve sevmeyen herkese bildireceğiz, duyuracağız. Bizler gönül birliği yaptık.’’ dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan için Serinhisarlılardan destek isteyerek, vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Denizli Milletvekili Cahit Özkan, ‘’Biz sizlerle beraberiz, sizlerden güç alıyoruz. Vatan, Millet, Devlet, Bayrak denildiği zaman Cumhur ittifakının yol arkadaşlarıyız. Böyle kalabalığı herkes mitinglerde bulamıyor. Sizlerden Allah razı olsun. Bugün burada, zafere inanmış milletin beka mücadelesine omuz veren, kahramanlık destanlarına koşan Mehmetçiklerimizin dava ve yol arkadaşını görüyoruz. Sizler her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun.’’ dedi. 

Cumhur İttifakı Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’ Serinhisar’ımızın en büyük güvü birlikteliği ve beraberliğidir. Ben inanıyorum ki bu birliğimizi ve beraberliğimizi 31 Mart akşamı zaferle taçlandıracağız ve bu birliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Çıktığımız bu yolda Tevazu, samimiyet ve gayret ile mücadelemizi sonuna kadar yapacağız. Bu hizmet bayrağını elimizden geldiğince yukarı taşımak için mücadelemizi yapacağız.’’ diyerek bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Serinhisarlı dava arkadaşlarına teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER