© Haber20Denizli 2022

SERİNHİSAR SEVDAMIZI GÖNLÜMÜZE YÜKLEDİK

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, önceki gün ilk olarak Denizli Antalya yolu üzerinde bulunan esnaf ile bir araya gelerek esnafa hayırlı işler diledi. Esnafı ziyaret eden Şeref Turhan, ‘’ Vatandaşlarımızı ziyaret edip şikâyetlerini dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde en küçük sorunu bile kısa zamanda çözüme kavuşturmak adına not alıyoruz. Vatandaşımızın birebir yanında olarak yoğun şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ diyerek Serinhisar ilçe merkezi pazaryerini ziyaret etti. 


Burada hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi. Genç yaşlı herkesin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Şeref Turhan Serinhisar ilçesinde sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. 


AK Parti Serinhisar Belediye Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘' Serinhisar sevdamızı gönlümüze yükledik. Ortak sevdamız Serinhisar için olan aşkımız ile koşuyoruz. Bu mesele inanmak meselesidir. Biz aşk ile koşuyor, aşk ile çalışıyoruz. Bize yorulmak yok.’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER