© Haber20Denizli 2022

SERİNHİSAR SKM BÜYÜK BİR COŞKU İLE AÇILDI

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açıldı.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, AK Parti İlçe Başkanı Ali Özcan, MHP İlçe Başkanı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Işıkdemir, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Ali Özcan, ‘’Bugün bu alanda bu alanı dolduran kıymetli hemşerilerim hep beraber azimle çalışarak inşallah 31 Mart akşamı aynı coşku ve heyecanla bu alanı dolduracağınıza inanıyorum. Biz inandık sizlerde inanın. Cumhur İttifakımızla birlikte var gücümüzle çalışarak, gece gündüz demeden ev ev dolaşarak AK Parti bayrağını tekrar dikmeye inançlıyız, hazırız.’’ dedi.

AK Parti Serinhisar Belediye Başkan Adayı Şeref Turhan, ‘’ Belediye başkanı olarak açıklandığımız günden bugüne canla başla gönüllere dokunmak için çalışıyoruz. Milletimiz bize bu görevi layık görürse öncelikle güler yüzle hizmet edip hep beraber hizmet destanlarımıza devam edeceğiz. 2014 yılından bu yana birçok hizmetler yaptım. İnşallah bundan sonrada el birliği ile yeni hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemiz son 5 yılda, son 20 yılda alamadığı hizmetleri aldı. İlçe merkezimizde altyapı hizmetleri tamamlanmak üzere. İnşallah en kısa sürede üstyapı hizmetleri de tamamlanacak.

Davamız Serinhisar, Gayemiz Hizmet, Gücümüz Sizlersiniz. Bizim gücümüz sizler olacaksınız. Her zorluğa sizinle birlikte göğüs gereceğiz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimiz hayırlı olsun.

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ‘’Seçim Koordinasyon Merkezimiz hayırlı olur. Yeni gelecek heyetimiz bu işlerin üstüne koyarak geleceğine inanıyorum. ‘’ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, ‘’ Sizde biliyorsunuz ki 5 yıl önce Serinhisar Belediyesi köhne bir yerde idi. Çıkarken bile zor buluyorduk. Sonra 5 yıl sonra ne oldu. İktidarın bir belediye başkanı geçtiği zaman her şey değişti. Başkanlarım teker teker hizmetleri saydılar. İnşallah bundan sonraki bayrağı devralacak kardeşimizde yukarıdaki hükümetin gücüyle hizmetlere devam edecek. Buna Serinhisar karar verecek. Bunu daha ileriye götürmek sizlerin elinizde. İnşallah bu yerel seçimde de Denizli’de 20’de 20 yapmak için Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti el ele, gönül gönüle birlik oldular. Biz hep beraber kardeşlerimle çok güzel hizmetlerin açılışını yaptık.  Burada da AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi bir oldu birlik oldu adayımızı hep birlikte destekliyoruz. ‘’ dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ‘’ Serinhisar bu güzel hizmetleri ve daha fazlasını hak ediyor. İlçe başkanım, önceki ilçe başkanım çok güzel çalışmalar yapıyor. Bir olduk beraber olduk. İnşallah  Rabbim yolumuzu açık etsin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.’’ dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ‘’ Bugün burada Sizlerle beraberiz. Artık 30 gün kaldı. 30 gün boyunca bu yürüyüşümüz hayırlara vesile olsun. Allah’ım Serinhisar’ımızın Denizli’mizin yolunu açık etsin. Hem Serinhisar’ımız hem Denizli’mizde çalışmaya koşmaya hep beraber devam edelim. Denizli’miz bugün parmakla gösterilen şehir haline geldi. Bu kendiliğinden olmuyor. Şehire sevdalı olacaksın. Birlik ve Beraberlik içinde kol kola yürüyeceksin. Şehrinle, hemşerinle gönül birliği sağlayacaksın. O birliktelikle bu güzellikler ortaya çıkıyor. Bizim yaptıklarımız ortada, yapacaklarımızda onun benzeri olacak inşallah. Allah hepimizin yolunu açık etsin.’’

Denizli Milletvekili Şahin Tin, ‘’ bugün SEKM hoş geldiniz diyor saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Serinhisar’ın serinliğine rağmen bizleri çok sıcak karşıladınız. Serinhisarlı olmaktan dolayı mutluyuz, kutluyuz ve inanıyoruz. Denizli’mizde 19 ilçemizden Serinhisar her şeyiyle parmakla gösterilen ilçelerden bir tanesidir. ‘’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER