© Haber20Denizli 2022

ŞEVKAN 'HER MAHALLEMİZ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ'

Makamda değil sokakta belediyecilik anlayışıyla çalışan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahalle incelemelerine Gedikli mahallesi ile devam etti.

Mahallede adım atmadık yer bırakmayan Başkan Şevkan’a , Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz, Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer, Sağlık İşleri Müdürü Uğur Toscalı, Mahalle Muhtarı Hüseyin Helvacıoğlu ve zabıta personeli eşlik etti.

Her Mahallemiz  Birbirinden Değerli

Tespitlerinin ardından teknik ekibiyle bir araya gelip değerlendirme toplantısı yapan  Başkan Şevkan, Gedikli mahallemizi dolaşıp, vatandaşlarımızı dinledik. 56  mahallemiz var ve bizim için her biri birbirinden değerli. Ekiplerimizle mahallerimizin değerine değer katacak neler yapabiliriz diye kafa yoruyoruz. Gedikli  bizim yoğun çalışma yürüttüğümüz bir mahallemiz. Yollarından, kaldırımlarına, camisinden, okullarına kurs merkezlerine kadar her alanda hizmet üretip, tüm vatandaşlarımıza dokunuyoruz’’dedi.

İncelemeler sırasında mahalle halkının evlerine konuk oldu, sohbet etme fırsatı da bulan Başkan Şevkan, mahallede bulunan çocukların ip atlamasına da ortak oldu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER