© Haber20Denizli 2022

ŞEYH SAİT VE SEYİT RIZALAR DEĞİL YİNE ATATÜRK KAZANACAK!

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halkla buluşan adaylar vatandaşa programlarını anlatarak oy istiyor. Vatan Partisinin genç adaylarından Gülperi Ayhan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakının bölücü ve gericilerle kol kola girmiş Türkiye’mizi ABD planları çerçevesinde ortaçağa döndürmeye çalıştığını belirterek her şeye rağmen kazananın yine Atatürk olacağını söyledi. Vatan Partisi Milletvekili adayı Gülperi Ayhan şöyle devam etti. “Altılı Masa, ABD güdümündeki PKK Terör Örgütü ile birliktedir, PKK’nın eli kolu ayağı ve dili olan HDP’yi Meclis’e taşıma görevini üstlenmiştir. Cumhur İttifakı ise, bölücü HÜDA PAR ile el ele vermiş bulunuyor. Meclis’te PKK yetmiyormuş gibi, şimdi Cumhur İttifakı da HÜDA PAR Bölücülüğünü Meclis’e taşıma görevinin altına girmiştir. HDP de HÜDA PAR da, kendilerine kahraman olarak Şeyh Sait ve Seyit Rıza’yı kabul ediyorlar. Altılı Masa ve Cumhur İttifakı, Şeyh Sait ve Seyit Rıza mirasına bel bağlayan bölücülüğün iki koluyla ittifakta buluşmuşlardır. Sistemle bağları olan Milliyetçiler, Mustafa Kemallerin, Talât Paşaların, Yusuf Akçuraların, Ziya Gökalplerin Devrimci Milliyetçiliğine veda etmişlerdir. SİSTEM ABD’NİN ALETLERİ İLE ABD’DEN KORKANLARA DAYANIYOR!

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halkla buluşan adaylar vatandaşa programlarını anlatarak oy istiyor. Vatan Partisinin genç adaylarından Gülperi Ayhan Cumhur İttifakı ve Millet İttifakının bölücü ve gericilerle kol kola girmiş Türkiye’mizi ABD planları çerçevesinde ortaçağa döndürmeye çalıştığını belirterek her şeye rağmen kazananın yine Atatürk olacağını söyledi. Vatan Partisi Milletvekili adayı Gülperi Ayhan şöyle devam etti. “Altılı Masa, ABD güdümündeki PKK Terör Örgütü ile birliktedir, PKK’nın eli kolu ayağı ve dili olan HDP’yi Meclis’e taşıma görevini üstlenmiştir. Cumhur İttifakı ise, bölücü HÜDA PAR ile el ele vermiş bulunuyor. Meclis’te PKK yetmiyormuş gibi, şimdi Cumhur İttifakı da HÜDA PAR Bölücülüğünü Meclis’e taşıma görevinin altına girmiştir. HDP de HÜDA PAR da, kendilerine kahraman olarak Şeyh Sait ve Seyit Rıza’yı kabul ediyorlar. Altılı Masa ve Cumhur İttifakı, Şeyh Sait ve Seyit Rıza mirasına bel bağlayan bölücülüğün iki koluyla ittifakta buluşmuşlardır. Sistemle bağları olan Milliyetçiler, Mustafa Kemallerin, Talât Paşaların, Yusuf Akçuraların, Ziya Gökalplerin Devrimci Milliyetçiliğine veda etmişlerdir.

SİSTEM ABD’NİN ALETLERİ İLE ABD’DEN KORKANLARA DAYANIYOR!

Sistem, ABD’nin aletleri ile ABD’den korkanlara dayanıyor. Altılı Masa da Cumhur İttifakı da en sonunda sistemin güçlerini oluşturuyorlar. Bu sistemin Altılı Masa’da ve Cumhur İttifakı’nda yer alan partileri, Diyarbakır’da meydana Şeyh Sait adını verdiler, Tunceli’ye Seyit Rıza heykeli diktiler. Şeyh Sait ve Seyit Rıza, İngiliz emperyalizmiyle işbirliği yaparak Türkiye’ye silah çekmiş ve Mehmetçiğimizi şehit etmişlerdi. Seyit Rıza heykelleri ile Atatürk heykelleri birbirlerine bakıp duramaz. Türkiye’de ya Şeyh Sait ve Seyit Rızalar kazanır, ya Atatürk kazanır. Bu mücadele, dün olduğu gibi bugün de ölüm kalım mücadelesidir. Ve savaşı kimin kazanacağı bellidir. Yine Atatürk kazanacaktır; Türkü ve Kürdüyle Türk milleti kazanacaktır. Türkiye Cumhuriyeti devleti kazanacaktır. Kafalarını sandığa gömüp Şeyh Sait ve Seyit Rıza üzerinden oy toplayacaklarını sananlar, Cumhuriyet gerçeğini göremezler ama bir gün öğreneceklerdir. ABD güdümlü bölücülükle ittifak kuranlar, Atlantik Sisteminin yıkıntıları altında kalacaklardır. Vatan Partisi, Atatürk önderliğindeki devletin ve milletin zaferine önderlik edecek biricik partidir.”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER