© Haber20Denizli 2022

SİNEMA GECELERİ ARTIK KÜLTÜR MERKEZİNDE

2014 yılından itibaren Rutin Belediyecilik çalışmalarının yanında Çameli’nin kaderini değiştiren kültür, sanat, eğitim, spor, tarım ve turizm alanında yapmış olduğu çalışmalar ile Sosyal Belediyecilikte kendinden söz ettiren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, gençlere verdiği sözü tuttu.

ÇAMELİ SEVDAMIZI GÖNLÜMÜZE YÜKLEDİK

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın söz vermiş olduğu 157 Dev Projelerinde yer alan Hayri Dev Kültür Merkezi tamamlanarak hizmete girdi. Çeşitli etkinliklerin yapılacağı Kültür Merkezinin birde sinema salonu var. Çameli Belediyesi her Perşembe sinema geceleri artık Hayri Dev Kültür Merkezi içerisinde yer alan sinema salonunda olacak.İlk filmi dün akşam vizyona girdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ında yer aldığı film gösterisinde sinemaya gelenler tarafından alkış yağmuruna tutuldu. İzleyiciler ''Büyük Başkan'' tezahüratlarında bulundular.

Başkan Arslan, 'Gönül Belediyeciliği' esasıyla tevazu içinde çalışıyoruz. Çameli’de gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini uygulamak için çalışıyoruz. Güleryüzlü, güvenilir ve gayretli belediyecilik anlayışı ile hizmet ürettiğimiz Çameli’de halkımızla güçlü bir bağımız var. Bunda en önemli etken iletişim kanallarımızı daima açık tutarak halkımızla iç içe olmamızdır. Her perşembe sinema ve tiyatro günleri kapsamında etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz.'' dedi.

Başkan Arslan, tamamlanan Hayri Dev Kültür Merkezi için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ederiz. dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER