© Haber20Denizli 2022

SON DAKİKA !!! AK PARTİ İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayları, AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’un, EGS Kongre ve Kültür Merkezin’de katıldığı toplantı ile açıklandı.

Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Vekili, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ahmet Yıldız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye Başkanları Muhammet Subaşıoğlu, Hüseyin Gürlesin, ilçe belediye başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Genel Başkan Vekili, ‘’Sadece siyasi parti değildir. Ak Parti geçmişten geleceğe doğru bir köprüdür. Aslında milletin kendisidir. Milleti gözbebeği gibi koruduğu siyasi bir partidir. Biz milletimize karşı borcumuzu ödüyoruz. Bütün insanlara karşı vazifelerimiz, yerine getiriyoruz.’’

‘’AK Parti milli ve yerli partidir. Kökü dışarda olan bir parti değildir. Dünya egemenlerin karşısında diz çöken bir parti değil, milleti ne diyorsa onu yerine getirmeye çalışan bir siyasi partidir. Milli ve yerli olma vasfımızı asla zedelemeyeceğiz. Çünkü her ağaç kendi ağacı gövdesinde yükselir. Ak Parti reformcu bir siyasi partisidir. Reformcu olmasının yanında kalkınmacı olmasıdır. Ak Parti halktan gücünü alan, bu coğrafyadaki herkesin partisidir. Ak Parti dünya mazlumlarının, adalet bekleyenlerinin partisidir.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşmasının ardından AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. İşte o tam liste:

ACIPAYAM: HULUSİ ŞEVKAN

BABADAĞ: SALİM DEMİREZEN

BAKLAN: YUSUF GÜLSEVER

BEKİLLİ: MUSTAFA ÇOBAN

BEYAĞAÇ: MUSTAFA AKÇAY

BOZKURT: HAMDİ CİN

BULDAN:  MUSTAFA ŞEVİK (MHP)

ÇAL: FETHİ AKCAN (MH)

ÇAMELİ: CENGİZ ARSLAN

ÇARDAK: HÜSNÜ YILMAZ

ÇİVRİL: NİYAZİ VURAL

GÜNEY: HALİL AYHAN

HONAZ: TURGUT DEVECİOĞLU

KALE: MEHMET SALİH SAĞINÇ

MERKEZEFENDİ: MUHAMMET SUBAŞIOĞLU

PAMUKKALE: AV. AVNİ ÖRKİ

SARAYKÖY: AHMET NECATİ ÖZBAŞ

SERİNHİSAR: ŞEREF TURAN

TAVAS: HÜSEYİN İNAMLIK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER