© Haber20Denizli 2022

Sunucuyu Bile Şaşırtan Yarışmacının Cevabı Sosyal Medyanın Gündemine Oturdu

TRT ekranlarındaki 3’te 3 adlı tarih programında yarışmacının, çok basit bir soruya verdiği cevap bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. “30 Ağustos Zafer Bayramı hangi olayı anlatmaktadır” sorusuna “Cumhuriyetin İlanı” yanıtını verdi ve olanlar oldu.

Belki De Heyecandan…

“30 Ağustos Zafer Bayramı hangi olayı anlatmaktadır” sorusu sorulduktan sonra bir anda donup kalan yarışmacı “Kaldım Yani” yanıtını verdi. Bu tarz programlarda heyecan faktörünün büyük etki yaptığını biliyoruz. Belki de cevabı heyecandan yanlış söyledi bilemiyoruz. Her ne olursa olsun, yarışmacı sosyal medyanın gündemi olmaktan kurtulamadı.

Her Ne Kadar Yardım Edilmeye Çalışılsa da Sonu Hüsran…

Yarışma programının sunucusu olan Engin Altan Düzyatan, yarışmacıya yardım da etmek istedi. Soruyu tekrar okursanız içinde bir cevap bulabilirsiniz gibi bir mesaj veren sunucuya kulak asılmadı ve “Cumhuriyetin İlanı” cevabını verdi.

Doğru Cevap İse…

Aslında doğru cevap “Büyük Taaruz’un sonlanması” olacaktı fakat yarışmacı verdiği cevap ile sonunu baştan yazmış gibiydi. Daha önce de dediğimiz gibi belki heyecandan, belki de başka bir sebepten dolayı unuttu ya da daha kötüsü gerçekten bilmiyordu. Sonuç her ne olursa olsun sosyal medya acımasızdır. Gündem olan yarışmacın ile uzun süre dalga geçilecek gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER