© Haber20Denizli 2022

TAŞ KONAKLAR YENİ EVLİ ÇİFTLERE STÜDYO OLDU

Son yıllarda evlenecek çiftler stüdyo fotoğrafları yerine gerçek mekanlara ilgi duyar oldu. Stüdyo çekiminde katalogdan seçtikleri manzaraya fotomontajla fotoğraflarının yerleştirilmesini istemeyen çiftler, dış mekan çekimini tercih ediyorlar.

Denizli’nin Çameli İlçesi merkezine bulunan Çameli Belediyesi tarafından yaptırılan Taş Konaklar ilçe’nin ve bölgenin cazibe merkezi haline geldi. Taş Konaklar Çameli’de ve çevre il ve ilçelerden nişanlı ve evli çiftlerin gözde doğal fotoğraf stüdyosu haline geldi.

Çameli Taş Konakların mimarisi ve doğayla iç içe olması evlenen çiftlerin vazgeçilmez çekim mekânı oldu. Düğün öncesinde gelinlik ve damatlıklarıyla tarihi Taş Konaklar'a gelen yeni çiftler, çektirdikleri fotoğraflarla en mutlu günlerini ölümsüzleştiriyor.

ORADA FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞIYORLAR.

Fotoğraf çektirmeye gelen çiftlerin ortak düşüncesi, ''Böylesine rahat ve aşk dolu bir anı fotoğraflamak eğlenceli Taş Konakların atmosferi ve ambiyansı muhteşem gerçekten harika bir mekan. Çameli’nin doğal dokusu da bizim iç dünyamızı dışarıya vurmak için uygun ortamı sağladı. Bu kombinasyon, hem renk, hem de içerik açısından güzel bir kontrast oluşturdu.''

Ezgi ve Burhan Sınaver çifti ise, ''Biz bu bölgenin, Çameli’nin insanıyız. Buranın doğası ve denizi çok güzel. Bizzat istediğimiz yerlerde,manzarada, yeşillikte yada göl ve havuzda fotoğraflarımız olsun arzuladık. Bu mutlu günümüzü Taş Konaklar’da ölümsüzleştirmek için burada bulunmaktayız. Nikah fotoğraflarımızı bu güzel mekanda çektiriyoruz. Fotoğraflar bir ömür boyu bize hatıra kalırken, bu farklı gün de yıllar boyu hafızalarımızda bu güzel anıyla kalacak. Çok keyifli fotoğraf çekimlerimiz oldu. Doğada çekimi yeni evlenecek çiftlere tavsiye ederiz.”

Taş Konakları gezmeye gelen ziyaretçiler ise, “İlçemize  böyle güzel bir yer kazandırdıkları için Çameli Belediyesine teşekkür ederiz. Bizim zamanımız da böyle yerler yoktu. Genelde yapay yerlerde fotoğraf çektiriyorduk. Artık yeni evlenen çiftler, nişanlılar ve nikah kıyanlar hem yaşadıkları ilçenin simgesi olduğu için genelde burayı tercih ediyorlar.'' ifadelerini kullandılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER