© Haber20Denizli 2022

TAŞ KONAKLARA HAYRAN KALDI

Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan'a, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen konuşmalarının ardından Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş Başkan Arslan'a Altınyayla ( Dirmil ) Sipsisi hediye etti. 

Çameli Belediyesi ziyareti sonrası Serttaş, Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Çameli Taş Konaklara Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan ile birlikte gezdi. Mimarisi ve doğasına uygun peyzajı ile muhteşem olmuş. Çameli ‘ye kazanılan bir tesis olmuş ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu dile getirdi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan'ın ziyaretinde kendisine eşlik etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Serttaş, “Başkanımız bize güzel Çameli'yi gezdiriyor. Böyle değerli bir başkanı olduğu için Çameli çok şanslı.” dedi.

Çameli'nin hem yemek kültürü hem de doğal alanları ile anılan bir yer olduğunu belirten Serttaş, ilçe halkının bu güzelliklerle iç içe olmasından dolayı çok şanslı olduğunu söyledi . Gerçekleşen ziyaret ve hediye için, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş Başkan Arslan'a  teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER