© Haber20Denizli 2022

TAŞERON İŞÇİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, taşeron işçilerle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Acıpayam Belediyesi Ucarı Gölpark’ta gerçekleşen kahvaltıda Başkan Şevkan, sorunları dinledi, işçilerle dertleşti ve çalışmalarla ilgili konuştu.

Belediye personelini çalışan olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünü, hizmetleri çalışanlarıyla birlikte yaptıklarına vurgu yapan Başkan Şevkan, "Tek başına başkan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri hiçbir şey ifade etmez. Acıpayam’ın farklı mahallelerinde güzel hizmetler yapılıyorsa, halkımızda yatırımlardan memnunsa, bu başarının altında hepimizin ortaklaşa emeği vardır" dedi. 

Her biriniz bizim için çok önemlisiniz diyen Başkan Şevkan, ‘’ Göreve geldiğimiz günden bu yana yollarımızı ayırdığımız ve devam ettiğimiz birçok arkadaşımız oldu. Ancak kimsenin  dış görünüşüne, siyasi görünüşüne bakmaksızın çalışma azmi ve verimliliği göre değerlendirdik. Kurumumuzu sahiplenen ve çalışmalarda özenli olan siz değerli yol arkadaşlarımıza her zaman destek olduk. Makamlar ve mevkiler kalıcı değildir amacımız memleketimize sahip çıkmak, kıymetli eseler bırakmaktır. Bu kapsamda sizlerin göstermiş olduğu performans ve özveriden dolayı her birinize teşekkür ediyorum.  Biz büyük bir aileyiz bu bilinçle Acıpayamımıza en iyi hizmet için daha da çok çalışacak ve hizmet üreteceğiz. Bugün de aile olarak bir aradayız, katılımlarınız için teşekkür ediyorum’’dedi.

Kahvaltıda işçiler sosyal hakları hakkında bilgiler aldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER