© Haber20Denizli 2022

TEŞEKKÜRLER PAMUKKALE!

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Avni Örki’nin seçilmesinden dolayı Pamukkale halkına teşekkür etti. Uğur Gökbel, “Sandığa giden tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Tercihleri ne olursa olsun, kazanan demokrasi olmuştur, Pamukkale olmuştur, hizmet siyaseti olmuştur. Pamukkale bundan sonra daha da güzel olacak” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, yerel seçimlerin geride kaldığını, artık hizmet üretme zamanı olduğunu söyledi. Sandık başına gitmenin vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Gökbel, “Pamukkale ilçemizdeki yerel seçimlere ilgi sevindiricidir. Seçimler, tam anlamıyla bir demokrasi şöleni olmuştur. Pamukkaleli hemşehrilerimiz sandığa giderek tercihlerini ortaya koymuştur. Seçim sonucunda Pamukkale Belediye Başkanı seçilen Sayın Avni Örki, hizmet bayrağını devralmıştır. Vatandaşımızın tercihi ne olursa olsun, sandıktan istikrar iradesi çıkmıştır. Kazanan demokrasi olmuştur, Pamukkale olmuştur, hizmet siyaseti olmuştur” dedi.

 

“HİZMET DESTANLARI YAZILMAYA DEVAM EDİLECEK”

 

Yerel seçimlerin geride kaldığını, artık çalışma, üretme zamanı olduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Şuna kimsenin şüphesi olmasın ki; Pamukkale ilçesinin her bir sakini, AK Parti’nin gözbebeğidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, hizmet etmeye, ilçe halkı için mutluluk üretmeye devam edeceğiz. Çünkü AK Parti belediyeciliğinin temel felsefesi bellidir. Halka hizmet, bizim için aynı zamanda hakka hizmettir. Bu düsturla halkımızın her zaman hizmetkârı olduk, bundan sonra da çizgimizden sapmadan, kaliteden ödün vermeden, durmadan, dinlenmeden halkımıza yakışan kentler oluşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Pamukkale bundan sonra daha da güzel olacak” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER