© Haber20Denizli 2022

TEŞKİLATIMIZ GÜCÜNÜ GÖSTERMİŞTİR!

AK Parti Pamukkale ilçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki’nin proje tanıtım toplantısındaki kalabalığın, coşkunun, parti teşkilatının özverili çalışmasının sonucu ve gücünün göstergesi olduğunu söyledi. Gökbel, “İnanmış ve enerji dolu bir teşkilatız. 31 Mart’ta sadece seçim kazanmakla kalmayacağız, dış mihrakları da, onların maşalarını da yeneceğiz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki’nin proje tanıtım toplantısıyla teşkilat olarak güçlerini bir kez daha ortaya koyduklarını söyledi.

 

“ZAFERE İNANIYORUZ!”

 

Dinamik ve zafere inanmış bir teşkilatın başkanı olmaktan onur duyduğunu belirten Gökbel, “Proje lansman toplantısını çok iyi organize ettik, salonu doldurduk. Baştan sona coşkulu geçen toplantıda, teşkilatımızın birlik ve beraberliği, dostlarımıza güven verdiği kadar, rakiplerimizi de üzmüştür. Alnımızın akıyla önemli bir organizasyon sınavından geçtik. Adayımızın arkasında olduğumuzu, Cumhur İttifakı’nın zaferine olan inancımızı dosta düşmana gösterdik” dedi.

 

“SOKAKLAR BİZDEN SORULUR!”

 

AK Parti Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak her zaman sahada olduklarını belirten Gökbel, “Teşkilatımızın tüm kademeleri, 31 Mart’taki kesin zafere inanmış durumdadır. Tam bir dava şuuru ve vatanseverlik bilinciyle kapı kapı dolaşarak vatandaşımızla bir araya geliyoruz. Alan çalışması bizim işimizdir. Sokaklar bizden sorulur. Seçim gününe kadar, yılmadan, yorulmadan Cumhur İttifakı’nın zaferi için çalışacağız. Emeğimizi de seçim zaferiyle taçlandıracağız” dedi.

 

“ÖNCE MEMLEKET, GERİSİ TEFERRUAT!”

 

Vatandaşların 31 Mart’ta sadece muhtar, meclis üyesi ve belediye başkanı seçmeyeceğini belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Bu seçimlerden çıkacak sonucu, yıllardır AK Parti iktidarının zayıflamasını, Cumhur İttifakı’nın kaybetmesini isteyen düşmanlarımız da beklemektedirler. Ülkemiz üzerindeki ve bölgemizdeki emellerini AK Parti ve MHP dayanışması yüzünden gerçekleştiremeyen dış mihraklar, tökezlememizi, zayıf düşmememizi arzuluyorlar. Ellerini ovuşturarak bekliyorlar. Ama umduklarını bulamayacaklar.  31 Mart’ta sadece seçim kazanmakla kalmayacağız, dış mihrakları da, onların maşalarını da yeneceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER