© Haber20Denizli 2022

TÜM YOLLAR AÇIK DURUMDA

Çameli Belediyesi karla mücadele ekipleri kaldırım ve sokaklarda karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Çameli İlçesinde dün başlayan kar yağışı ile birlikte Çameli   Belediyesi  Fen İşleri  Müdürlüğünden oluşan karla mücadele ekipleri,VE Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı. Fen İşlerine  bağlı ekiplerimiz tarafından kaldırımda yürüyen vatandaşlarımızın güvenli şekilde yürümesi için kar temizleme işlemleri devam etmektedir

Başkan ARSLAN kış süresince vatandaşların gündelik hayatlarında her hangi bir sıkıntı yaşamaması için hummalı bir çalışma yürüteceklerini söyledi. Çameli İlçemizin mahallelerinde yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında, cadde ve sokaklar iş makineleri yardımıyla temizlenirken, yayaların kullandığı kaldırımlarda ekipler tarafından küreklerle temizleniyor. Arslan ; Kar berekettir ama zaman zaman da olumsuzluklara neden olabiliyor. İlçemiz de bir olumsuzluk istemiyoruz ve bunun için de sürekli saha da olacağız. Karla mücadele eden ekip arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Soğuk günlerde durmadan çalışıyorlar Kar yağışı ile birlikte ekiplerimizi yönlendirerek çalışmalar yaptık. Hem ilçe merkezinde hem de yüksek kesimlerdeki mahallerimizde yollarımız açık durumdadır” dedi.

Belediye ekiplerinin kaldırımları kardan temizlemesiyle birlikte vatandaşların rahat bir nefes aldığını belirten vatandaşlar ise, çalışmalardan dolayı belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER