© Haber20Denizli 2022

“Türk Kadını, fedakarlığıyla dünyaya örnektir”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti il başkanı Yücel Güngör, kadınların yaşama katkılarının medeniyetlerin gelişmesinde çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Türk kadını yaşam tarzı, ailesine ve çocuklarına bağlılığı, iş yaşamına katkısı ve ülkesi için fedakarlığıyla dünyada büyük bir örnektir” dedi.

Yücel Güngör, Kendini ifade edebilen, geleceğe güvenle bakan, eğitim alan kadınların, kendi yaşamlarına olduğu gibi ailelerine, çevrelerine, toplumlarına ve doğal olarak dünyaya büyük katkı sağladıklarını söyledi.

AK Parti il başkanı Yücel Güngör, yeni yasalarla Türk kadının toplumda hak ettiği yeri alması için hukuksal düzenlemelerin sürdüğünü belirterek;

“Kadın; anadır, eştir, evlattır, kardeştir, candır! Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımızın, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkan sağlayacak şartları hazırlamak, kadın erkek hepimizin ortak sorumluluğudur. Kadını eğitirseniz gelecek nesli eğitirsiniz.  İnsanlığın devamı için olmazsa olmazıdır…
Hayatın can damarı olan,  doğumdan ölüme kadar yaşamın her alanında desteğini ve şefkatini fedakârca hiçbir karşılık beklemeden veren, eğiten, yetiştiren, yarınları bugünden şekillendiren başta gazi ve şehit annelerimizin, kız kardeşlerimizin  ve tüm kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER