© Haber20Denizli 2022

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü

AYDIN (AA) - Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler kan bağışında bulundu.

Polisevinde düzenlenen programda kendisi de kan bağışında bulunan İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, kan vermenin çok önemli olduğunu söyledi.

Kızılay ile ortak bir noktada buluştuklarını aktaran Baştuğ, “Biz Kızılayımızın bu millete hizmet noktasında yaptığı kutsal vazifelerden birine ortaklık etmek ve bu ortaklığı gönüllü olarak yapmak istedik. 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle müşterek böyle bir etkinlik düzenledik.” İfadelerini kullandı.

Aydın Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Rıdvan Şenol ise "Kanın kime ne zaman ihtiyacı olduğu belli değil. Ülkemizde hem hastalarımıza hem de diğer olaylarda kan ihtiyacımız oluyor. Emniyet teşkilatımıza bu duyarlı davranışı için teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Polis memurlarından Süleyman Ersoy da her üç ayda bir düzenli olarak kan bağışında bulunduğunu belirterek kan vermenin hem insanın kendi sağlığı hem de hastalara şifa olması açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Elmas Yüce ise kan bağışında bulunduğu için mutlu olduğunu vurgulayarak “Kan candır, hayat kurtarır. Herkesin vermesini tavsiye ediyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER