© Haber20Denizli 2022

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Sayın Cafer Uzunkaya Denizli’yi Ziyaret Etti

Genel Müdürümüz Sayın Cafer Uzunkaya, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katılmak ve istihdam alanında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde incelemek üzere 22 Ocak Pazartesi günü Denizli’yi ziyaret etti.

Uzunkaya ilk olarak Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Personeli ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Denizli ilinin istihdam alanında yaptığı çalışmaları değerlendiren Uzunkaya, Denizli’den beklentilerinin yüksek olduğunu dile getirdi. Kurum personeli ile yapılan toplantının ardından Denizli Valisi Sayın Hasan Karahan’ı yerinde ziyaret eden Uzunkaya, Vali başkanlığında yapılan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına katıldı. İstihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak amacıyla düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantısına katılan İŞKUR Genel Müdürü Sayın Cafer Uzunkaya Milli İstihdam Seferberliği kapsamında devam eden ve yenilenen teşvikler hakkında bilgi verdi.

İİMEK toplantısının ardından, Denizli İŞKUR İl Müdürü Sayın Fatih Işık ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Oğuz Karadeniz ile birlikte Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Uzunkaya, bölgede mesleki eğitim için planlanan 3200 m2 lik bölgeyi gezdi. Gün boyu ziyaretlerine devam eden Uzunkaya, İşverenlerin de kapısını çalarak istihdam programları ve istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İşveren ziyaretlerinin ardından Denizli’nin yerel kanalı DRT TV de Güne Bakış Programına katılan Genel Müdürümüz, istihdam teşvikleri hakkında merak edilen hususları aydınlattı. Ayrıca İŞKUR’un genel İstihdam Politikaları hakkında bilgi verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER