© Haber20Denizli 2022

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Deprem Bölgesini Ziyaret Etti

Çardak ve Bozkurt İlçelerinde geçen hafta yaşanan deprem afetinden dolayı, bölgedeki tarım arazilerinde incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Birlik Yönetim Kurulu Üyelerini Valilik Makamında kabul eden Denizli  Valisi Hasan Karahan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir süre görüştü.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Türkiye’nin buğday üretiminin bu yıl 20 milyon ton civarında gerçekleşmesini beklediklerini kaydederek; “Buğday üretiminde Türkiye’nin hedefi 25 milyon ton üzerinde. Bulunduğumuz coğrafyada Kafkasya, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Orta Doğu bize bakıyor dolayısı ile biz bu ülkelerin gıda güvencesini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Valilik ziyaretinin ardından Denizli Valisi Hasan Karahan ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ilk olarak Çardak ilçesinde depremin etkili olduğu mahallelerde incelemelerde bulunarak Çardak ilçesindeki kriz masasındaki AFAD Tırındaki yetkililerden brifing aldılar. Brifing sonrası Denizli Valisi Hasan Karahan ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar Çardak ilçesi Ziraat Odasını ziyaret ettiler.

Çardak ziyaretinin ardından 6,0 büyüklüğünde depremin merkez üssü olan Bozkurt ilçemize geçen Denizli Valisi Hasan Karahan ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar burada da kriz masasındaki yetkililerden bilgi alarak Bozkurt ilçesi Ziraat Odasını ziyaret ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER