© Haber20Denizli 2022

UNUTULMAZ BİR TATİL YAŞAMAK İSTEYENLERİN ADRESİ: ÇAMELİ TAŞ KONAKLARI

Çameli’de turizmi canlandırmak adına yapılan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından finanse edilen Çameli Taş Konakları tatilini unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyenler için 10 adet taş konaklarının her biri farklı şekilde dizayn edilmiştir.

Çameli Taş Konakları Projesi kapsamında 10 adet taş konak, Ön Büro Ofisi, Restoran & Cafe, Türk Hamamı, Sauna, SPA, ve Açılıp kapanabilen yüzme havuzları bulunmaktadır.

10 ADET  TAŞ KONAK

Tatilini unutulmaz bir anıta dönüştürmek isteyenlerin, her detayı düşünülerek organize edilen 10 adet taş konaklarının her biri farklı şekilde temiz, ferah ve konforlu şekilde dizayn edilmiştir.

GÜN BOYU DEVAM EDEN MENÜLER

Tesisde konaklayan misafirlerin kahvaltı ve akşam yemeklerinde yöresel lezzetlerin tadına varabilir veya klasik dnya mutfağını tercih edebilirler.Açık büfe kahvaltı veya Private kahvaltı seçenekleri bulunmaktadır.

Restorantta gün boyunca devam eden uygun fiyatlı,isteğe bağlı Snack/ Steak Menü veya A La Carte menüsü bulunmaktadır.

Çameli Taş Konakları Yemek Menüsü Fiyat Listesi:

HAFTADA 1 GÜN BAYANLAR GÜNÜ

Çameli Taş konakları Hamamı, mimarisi ve huzurlu bir atmosferi ile sağlık, hijyen ve müşteri memnuniyeti değerleri ile misafirlerine hizmet vermektedir.

Türk Hamamı, Sauna, Bahar Banyosu, Cilt Bakımı ve Masaj ile yerli ve yabancı turistlere yaz-kış hizmet vermektedir.Haftada 1 gün bayanlar için özel hizmet verilmektedir.

Uzman kadrosu ile randevu sistemi ile aromatik masajlar ve cilt bakımı yapılmaktadır.

Açılıp Kapanabilen yüzme havuzu hafta içi ve hafta sonu 10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.Ayrıca dışarıdan gelmek isteyen misafirler için randevu almaları gerekmektedir.

Çameli Taş Konaklarında yapılabilecek; Bisiklet turları, Dağ Yürüyüşleri, Yamaç Paraşütü, Kanyon Geçişi, Jeep-Safari organizasyonları, Kültür ve Arkeoloji turları gibi birçok aktivitelere imza attı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER