© Haber20Denizli 2022

UŞAK MİLLETVEKİLİ'NİN ÖNERİSİ TARTIŞMA YARATTI

TBMM'de gündem dışı söz alan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, komşu ilçe olan Çivril'in, Uşak'a bağlanması için halk oylaması yapılmasını önerdi.

AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, gündem dışı söz alarak, komşu ilçelerinin Uşak'a bağlanmasını istemesi Meclis'te milletvekillerini karşı karşıya getirdi.  "Uşak ilinin il oluşunun 60.yılı" nedeniyle gündem dışı konuşan Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş'in önerisi tartışma yarattı. 

Güneş, Uşak ilinin sadece kendisine bağlı olan ilçelere değil, Kütahya iline bağlı olan Simav, Pazarlar, Şaphane, Gediz, Dumlupınar; Manisa iline bağlı olan Selendi, Kula; Afyon iline bağlı olan Hocalar ve Denizli iline bağlı olan Çivril ilçeleri başta olmak üzere birçok ilçelere de başta sağlık olmak üzere birçok yönden de hizmet verdiğini söyledi. Güneş, bu ilçelerdeki vatandaşların en büyük talebinin resmi anlamda Uşak iline bağlanarak hizmet almayı daha da kolaylaştırmak olduğunu ifade ederek milletvekillerine de, "İnşallah burada gerçekleşecek halk oylamasına saygı göstermeleri ve bu yönde adım atılmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER