© Haber20Denizli 2022

Vali Hasan Karahan Beyağaç İlçesini Ziyaret Etti

Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Beyağaç ilçemize gitti.

İlk olarak Denizlili sipsi ustası ve “Yaşayan İnsan Hazinesi” ödülü sahibi olan Halime Özke’ ye eşi Suat Özke’ nin vefat etmesi üzerine taziye ziyaretinde bulunan Valimiz Hasan Karahan, daha sonra esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

 

Beyağaç Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam Muhammet Özyüksel ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam Özyüksel’den İlçenin ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Daha sonra Beyağaç Belediyesine geçen Valimiz Hasan Karahan burada Beyağaç İlçe Belediye Başkanı Mustafa Akçay ve belediye personeli tarafından karşılandı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ziyarette Sayın Valimize belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

 

Beyağaç ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde de bulunan Valimiz Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerimizden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

 

Valimiz Hasan Karahan son olarak Tavas ilçesi Medet Mahallesinde faaliyet gösteren Tarım Kredi Yem Denizli Şubesini ziyaret ederek, Satın Alma Şefi Uğur Temur’dan Kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER