© Haber20Denizli 2022

Vali Karahan Çal İlçesini Ziyaret Etti

Valimiz Hasan Karahan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çal ilçemize gitti. İlk olarak Çal Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, burada Kaymakam V. Burak Dertlioğlu ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık Makamına geçen Sayın Valimiz, Kaymakam V. Dertlioğlu’ndan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Valimiz Hasan Karahan Çal Cumhuriyet Ortaokulu ve Çal Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Daha sonra Çal Belediyesine geçen Valimiz Karahan, Belediye önünde Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’dan  Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Belediye ziyaretinin ardından Çal Devlet Hastanesini ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan, Hastane Başhekimi Dr. Halil Oğuzhan Zorlu’dan hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Hastanenin Acil Servis Bölümünde tedavi gören hastaları ziyaret eden Valimiz Karahan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Daha sonra Valimiz Hasan Karahan, Çal İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek  bölgedeki halkın güvenliği ve huzuruna yönelik sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Son olarak Çal Makbule - Hasan Erdoğan Huzurevi Müdürlüğü’nü ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER