© Haber20Denizli 2022

VATANDAŞLAR SORDU UZMANLAR YANITLADI

Denizli Özel Cerrahi Hastanesi doktorları Çameli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çamelili vatandaşların rahatsızlıklarını dinleyen Özel Cerrahi Hastanesi doktorları, hastalık ve çözümleri konusunda dinleyicileri bilgilendirdi.

Çameli Kent Konseyi’nin davetiyle Çameli Hayri Dev Konferans Salonu’nda yapılan panel, Çameli halkı tarafından büyük ilgi gördü. Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nden Ortopedi ve Tavmatoloji Uzmanı Operatör Dr. Arif Süleyman Hatay, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yardımcı Doçent Dr. Mustafa Bilir ve Beyin ve Sinir Cerrahı Operatör D. Muhammet İbrahimoğlu’nun Çameli’li hastalarla bir araya geldikleri panelde dinleyiciler; bel sırt ve boyun ağrısıyla ilgili bilgilendirildi.

AĞRIYLA HASTALIĞI AYIRMAK GEREKİR

Zaman zaman vücudun farklı yerlerinde yapılan iş ve meslekle alakalı ağrıların olabileceği, ama her ağrının bir hastalık olmadığı konusunda dinleyicileri uyaran doktorlar, ağrıların sürekliliği durumunda mutlaka doktora gidilmesinin erken teşhis ve tedavi konusundaki önemi konusunda uyarıda bulundular.

HASTA BİZE GELEMİYORSA BİZ HASTAYA GİDERİZ

Uzak ilçelerde zaten rahatsızlığı yüzünden rahat hareket edemeyen hastaların kendilerine ulaşmalarının güç olduğunu ifade eden Özel Cerrahi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdiresi Çiğdem Oktay “Fiziksel rahatsızlık yaşayan insanlarımızın çoğu yaşlı kesimden. Hasta olduklarında yolculuk yapmaları da zor oluyor. Biz bu etkinlikle Özel Cerrahi Hastanesi olarak, doktorları hastalarımızın ayağına getirdik. Bu etkinliğimiz, diğer ilçelerde de devam edecek. Doktorlarımızla bu tür halk ziyaretlerinde bulunmak, bazı hastaların rahatsızlıklarını erken teşhiste de önemli oluyor. Hastane olarak halkla iç içe olmak, onların dertlerine çare olabilmek adına ilçelerimize ve uzak yerleşim birimlerinde doktorlarımızla ziyaretlerimiz sürecek dedi.

Uzmanlar her soruyu yanıtladı

Soru cevap bölümüne geçildiğinde Ortopedi ve Tavmatoloji Uzmanı Operatör Dr. Arif Süleyman Hatay, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yardımcı Doçent Dr. Mustafa Bilir ve Beyin ve Sinir Cerrahı Operatör D. Muhammet İbrahimoğlu’ vatandaşlardan gelen her soruyu yanıtlayarak bilgilendirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER